Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Mailis Award

Av Ann-Christin Rombin - 16 april 2009 09:44

Mailis i Köping delar ut ett award till alla goa vänner i Målarboden. Jag niger djupt och tackar för den fina utmårkelsen.
Besök gärna Mailis och hennes blogg på http://kopings-mailis.bloggagratis.se/
Mailis tycker om att göra andra glada så här hittar du mycke skoj, men även bitar ur livets allvar. Men framför allt får du ta del av Mailis hjärtevärme.

 
ANNONS
 
Evil

Evil

16 april 2009 14:28

jag har lagt till dig på min blogg =)

http://evil-evil-evil.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Köpings-Mailis

16 april 2009 22:51

Tackar allra ödmjukast snälla A-C för dina goa ord om mig och min blogg.
Jag brukar säga:
Den som saknar humor har det inte för lätt.
Hur många kramar som helst till dig från mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se