Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Blå Streptocarpus i blom

Av Ann-Christin Rombin - 17 april 2009 09:02

Halvmulet
+ 4,0 grader kl 9:00
I dag morgon var det dax för den blå streptocarpusen att slå ut sina kronblad. Nu står dom på tur en efter en. Knopparna sväller och små stänglar med blyga knoppar sticker upp i alla krukor. Ja här hos mig får vårtecknen bli blommor i krukor ett litet tag till, men snart börjar krokusen att röra på sig och det ser jag fram mot. Nu är det strax dax för morgonpromenaden.

 
ANNONS
 
Airi

Airi

17 april 2009 09:14

Med dom blommorna har jag aldrig lyckats med tyvär.Fin är den

http://www.airislya.se

 
Ingen bild

A-C

17 april 2009 15:21

Om du kommer förbi ska du få en med dig hem. Du lyckas med den jag har jag lovar :-)

 
Astrid

Astrid

17 april 2009 22:52

Vet du att den fina blomman kan jag inte säga ordet på.
Det är ett ord i min mun som vrider sig, tack och lov det enda
Mamma hade den men jag har undvikit den på grund av allergi i familjen
Men den är ju så vacker

http://www.astridla.com

 
Marketta

Marketta

18 april 2009 00:03

Undrar om det är en sån som står i vårat vardagsrumsfönster som maken försöker ta död på. Det är ju meningen att han skall vattna dom vanliga och jag orkiderna. Men nähä, inte ens det orkar han göra :-(. Finns den blomma i flera färger, för vi har en som ser ut som den som är röd.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

A-C

18 april 2009 08:43

Till Marketta Va bra att gubben sköter om kornetttblomman heter den väl oxå. För den ska inte övervattnas. Jo på sommaren täl den hur mycke som helst men vintertid ska den plågas lite. Den fins i alla möjliga färger. Jag väntar på att en vackert röd sak slå ut. Fotar den när den gör det så får du se.

Till Astrid. Synd du ite täl denna för jag gillar dom och har många För många :-)) Dom blir ju lätt fler och fler. Har svårt att hitta adoptivföräldrar åt dem alla på våren för kasta är jag dålig på. Hade du tålt hade du fått.
 
Astrid

Astrid

18 april 2009 13:16

Jag tål men inte gubben och sonen.
Pelargon och Saint Paula går inte heller

http://www.astridla.com

 
Ingen bild

Gunna

18 april 2009 13:35

Hej Annchi.
Fin hemmsida/blogg.
Det var fina bilder på killarna och dej.
Zack och jag får väl komma ut till Norum någon dag så får de leka eller Lera kanske
kramlillsyrran.

 
Christel

Christel

18 april 2009 14:39

De är jättefina kornetterna jag köper varje år en eller två, och till att börja med ser de så fina ut, men slutar alltid efter ett par veckor att dom åker i komposten, min mor var en sjujäkel på dom och Saint paulor, tyvärr har jag inte ärvt den förmågan.
Kramen
Christel

http://tantans.bloggagratis.se

 
Ingen bild

A-C

18 april 2009 18:58

Till Gunna
Kul att du kikade in Gunna. Gunna är min syster och Zack är hennes Goldenhanne en stor ståtlig kille med mycke energi och vilja. Nu väntar jag på din blogg om Zack Gunna :-))

 
Ingen bild

A-C

18 april 2009 19:01

Hej Christel
Du detta med blommor är en hel vetenskap. Vissa hus gillar inte vissa blommor är min teori. Eller så är det hur man själv är kanske. Min mamma vattnar i hjäl blommor, min granne torkar i hjäl dom och det innebär att mamma får flitiglisa och andra vattentåliga att överleva. Grannen hon har bara tåliga fetbladsväxter hon. Så huset+ägarens förhållande till vattenkannan= växtval :-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se