Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Morgonpromenaden och kvällsdito

Av Ann-Christin Rombin - 18 april 2009 18:45

Sol

+2,8 Kl 18:50
En lång skön promenad på morgonen med hundarna på skoterspåret. Efter en natt med rykande snöstorm och kallt så var skoterspåret som en cykelväg. Ja om man bortser från alla ställen där jag trampat i genom under det få varma dagar hitentills i vår. Hundarna sprang i vild kariär över skaren och solen började skina och värma. Vi var ute redan kl 9:00 på vår första sväng. Sedan bara det av in till Umeå för att köpa någon nippel till vår utomhuskran som Kenneth drog sönder i veckan som var. Samtidigt blev det ju en sväng in på matvaruaffären och där bunkrades det upp både för tvåbentta och fyrbenta filurer. Nu överlever vi en vecka till mao :-) Sedan allt var uppackat och jag pustat en stund tog vi vår eftermiddagspromenad. Samma skoterspår men nu var det som att gå på glas. Trots att det har varit en ganska sval dag hade solen tärt på skaren och man viste inte från steg till steg om det skulle bära eller brista. Den prommenad som tog 45 minuter tog alltså dryga timmen denna gång. Men ingen klagade för det. Hundarna skuttade och lekte och jag, ja jag klagade när jag kom hem för härreligen så man får ont i ryggen av att gå och vänta på att marken sak ge vika. Nu slår snart min röda Streptocarpus ut så jag hoppas att jag får bjuda på den i morgon eller kanske på måndag.

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

18 april 2009 23:43

Skall bli spännande och se om den är likadan som våran. Jag får väl ta över vattningen av blommorna också, maken verkar för närvarande inte göra nånting, förutom att gå ut med hundar en gång på morgon och kvällen :-(. Så jag tror att det blir storm här snart ;-).

Jag har förresten gjort en liknande grej som du skrev om hos Astrid, fast jag stoppade mina fingrar i en assistent.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

A-C

19 april 2009 13:34

Aj det var lika illa det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se