Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Rubrik saknas

Av Ann-Christin Rombin - 20 april 2009 17:59

Sol
+ 14,9 grader Kl 18:00
Även i dag höll skoterspåret att gå på, men drivan tinar i hop allt mer och nu är det knappt tre cm snö ute på åkrarna där det alls fins någon snö. Tranorna som har kommit hit till Norum håller serenad tidigt på morgonen och räven hålller sin nattkonsert så stundtals önskar man att man bodde mitt inne i storstaden där bruset är konstant. Tranor och räv har verkligen ett ångestfyllt  sorgset läte.
Jag har varit in till Sävar och hälsat på min syster en timme i dag. Hundarna fick vara hemma. Ja det är ju dax för dom att öva sig att vara själva oxå en liten stund. Allt var bara lungt när jag kom in på gården men när jag kom upp på förstukvisten så fick jag mina fiskar varma. Glada killar kom i mot mig i hallen. Ja lilleman han ju smita ut men drog inte ut på någon egen expidition utan stannade snälllt, vände och kom in när jag sa till honom. Han håller på att bli en riktig liten prins :-)) Vi tog som sagt en sväng i skoterspåret och allt gick bra. Han gick så fint bakom när vi korsade vägar och skötte sig lika exemplariskt som storebror Riki. Men när jag sa koppel på och ville koppla upp dom för den sista lilla svängen längs landsvägen in till gården då visade Nico att Nej det tänker jag inte alls det. Det roliga får inte vara slut. Så det blev en fem sex minuters väntan i solen där jag vilade mina ben med rumpan på en sten. Till slut så blev nyfikenheten och Rikis godismumsande för svårt att motstå så han kom slurvande och jag fick koppla upp honom. Detta moment med koppel på ute sedan man lekt behöver alltså mycke träning än. Men vi tar det lite som det kommer. Jag är jättenöjd att jag kan säga koppel på och att dom sitter fint och väntar tills jag hittat skor och vimsat runt lite. Sitter dom båda dessutom stilla medan dörren står öppen och väntar på ett varsågod ja då får man vara mer än döjd . Det är mycke nog at lära sig den korta tid som lillgubben varit hos mig tycker jag. Allt med mina killar är så mysigt. Att ha två killar är faktiskt dubbelt så kul som att ha en :-))


 
ANNONS
 
Viktoria

Viktoria

20 april 2009 21:38

Så vackra bilder på blommor och så trevlig läsning A-C.
Kram

http://shetland-sheepdog-gardenia-gardens.blogspot

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se