Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Hibiskus i blom

Av Ann-Christin Rombin - 25 april 2009 11:33

Sol
+ 14,3 grader Kl 11,35
Så var det dax för den gula hibiskusen att börja blomma. Solen värmer och luften är ljummen. Jag och mina fyrfota filurer har tagit en liten cykeltur. Nu är det verkligen dax att plocka bort vinterkläderna och se över om man har något tunnare att ta på sig. Kanske måste jag tom åka in till Umeå och köpa något nytt. Jackor är så svårt tycker jag. Dom är inte sydda för hundkoppel och hundgodis, näsdukar och allt det där man behöver ha med sig på promenader. Nej nu får jag starta en maskin och se till att vintern kommer ut ur huset oxå :-))

 
ANNONS
 
Astrid

Astrid

25 april 2009 22:07

Så fin färg din "parasit" hade. Dottern kallar mina själva blomman för parasiter
Ja idag har det varit riktigt varmt-
Jag köper också kläder för att dom ska passa hund promenaden

http://www.astridla.com

 
Marketta

Marketta

26 april 2009 00:23

Jättesnygg blomma. Hibiskus har alltid varit en favorit hos mig. Kanske skall köpa mig några stycken snart, men för tillfället har vi för få fönster.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se