Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Eftermidddagspromenaden

Av Ann-Christin Rombin - 27 april 2009 14:01

Mulet Småduggar
+ 5,2 grader Kl 14:02
I grådiset har jag och Eva tagit en cykeltur med hundarna. Safir, Riki och Nico skötte sig utmärkt hela tiden. Riki springer lös, rutinerad cyklist som han är. Nico börjar få full klämm på vad det hela handlar om och travar på i glatt tempo. När vi tar av från byvägen och cyklar på sommarstugevägarna får alla tre springa lösa och nosa som dom vill efter dikesrenen. Nico har lite svårt att förstå att matte plötsligt har sådant tempo och kan vara där hon inte brukar vara. Så jag får hålla tungan rätt i munnen så jag inte cyklar på en kille som plötsligt nosar godsaker snett framför cykeln. Men det börjar gå in även detta med att springa om bakom nu. Riki har ju cyklat förr och kan reglerna :-)) Ganska kalla och blöta är vi alla fem när vi kommer hem. Jag måste ta killarna i badrummet och rengöra dom under tassar och mage innan dom går att släppa loss inomhus för oj så mycke som fastnar i pälsen. Detta har ju inte varit något som helst problem med en hund. Men med två så uppstår vissa små detaljer som gör att det kan bli lite svårare. Nu kommer detta med sitt väl till pass. Jag lyckas få båda två att sitta. Rusar som den värsta maratonlöpare genom halen och stänger sovrumsdörren. Tack och lov hann jag det. Vi bytte sängkläder i går så det hade ju varit ljusblått at få göra om det i dag! Men som sagt det hann jag. Men lilleman kom smygande efter mig så han satt inte kvar. Honom tog jag på armen och rakt i badkaret där han fick en välbehövlig avsköljning. Samma sväng med Riki och nu har jag två trötta lite blöta killar liggande här på datarumsgolvet. Hoppas det blir lite varmare och lite mer sol så att det torkar upp på vägarna snart. 

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

27 april 2009 15:53

Vad duktiga dina killar är på att cykla *S*.

Angående Airi, hon har ju redan satt ut en bild på han, hahahaha. Hon norpade ju en bild från Viktoria och satt ut den.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Viktoria

27 april 2009 20:20

Än har jag inte åkt hemifrån:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se