Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Punktering

Av Ann-Christin Rombin - 29 april 2009 10:57

Sol
+12,4 grader Kl 10:50
Dagens cykeltur slutade på halva vägen i en punktering, så det blev till att ta apostlahästarna hem. Men vad gör väl det när solen strålar, småfåglarna för ett ohärrans väsen i skogen och man hör havet klucka och slå medan skogen susar. Fast det är klart nytt däck på cykeln och så en gubbe som vill ta sig an det hela när han kommer hem skulle sitta fint :-)) Ja jag får gå ut och kolla vad det är för storlek på däcket. Allt detta med tum och allt vad det är. Hum tacka vet jag den tiden när det var 22" 26" 9cg 28" och ingen brydde sig om hur brett eller smalt däcket var. Det var lksom bara en brädd. Nu är det ju som med dataskärmar och upplösning.. En hel liten djungel. Allt nog det var en härlig cykeltur så länge den varade och promendaden hem var inte så dum den heller. Nu har vi inte mycke snö kvar men vist ligger det lite i skuggan. I går regnade det som spö i backen så snötäcket eller de drivor och slattar som ligger kvar är uppblötta och smälter bort fort nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se